Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

RYHMÄLIIKUNTA

 

PILATES


Pilates on huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka opettaa käyttäjälleen oman kehon tuntemusta. Se perustuu kehon keskustan hallintaan, vahvistaa syviä lihaksiasi sekä keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Pilates-menetelmän kehitti 1900-luvun alussa saksalainen Joseph Pilates. Menetelmän tarkoituksena on opettaa työskentelyä sisältä ulospäin, from the inside to outside. Pilates oivalsi jo tuolloin, että ulkokohtainen liikkeen toistaminen ei anna edellytyksiä liikkeen oppimiselle, eikä näin ollen muuta liiketottumuksia paremmiksi. Pilates-menetelmä onkin tällä hetkellä kaikkialla maailmassa yksi suosituimpia kehonhallintatekniikoita.

Sen avulla saavutat:
Harjoitteet vaativat keskittymistä, mutta palkitsevat sitoutuneen treenaajan nopeasti. Tuloksia huomaat jo muutaman harjoitustunnin kuluttua. Tunnet sekä näet ne vartalosi ääriviivoissa. Harjoittelu on syytä aloittaa peruskurssilta.Pilates sopii:
Peruskurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneille. Yksityistunnilta saat nopeammin taatut tulokset!

Studio MP:n Pilates tunneilla tiedät olevasi ammattitaitoisen ohjaajan ohjauksessa. Ohjaajat ovat Suomen Pilatesyhdistys ry:n jäseniä, joiden koulutus on kestänyt vähintään vuoden.

"Nykytietämyksen valossa oman kehon tuntemus on perusta tehokkaalle ja virheettömälle liikkumiselle." Jarmo Ahonen


LAITEPILATES

Laiteharjoittelu antaa Pilatesharjoitteille aivan uudenlaista tuntumaa. Jousien vaste tekee harjoittelusta voimaharjoittelua ja liikkuvuus lisääntyy, koska laitteet tukevat liikeratasi laajemmiksi.

Jos haluat haastaa kehoasi, lisätä voimaa ja liikkuvuutta ja mattotunnit ovat jo tulleet tutuiksi, on Laiteharjoittelu juuri sinulle sopiva vaihtoehto! 

Jousiseinät ja Wunda Chairit imaisevat mukaansa ja tunti kuluu ohi uskomattoman nopeasti :)SYVÄVENYTTELY

Kun haluat parantaa liikkuvuuttasi, kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja lisätä oman kehon tuntemusta, on svyävenyttely sinun tuntisi. Menetelmä korjaa kehon lihastasapainoa kokonaisvaltaisesti, nostaa ja linjaa kehon asentoa sekä tehostaa hengitystekniikkaa. Lihasjännitykset johtavat lihasten lyhentymiseen ja lihakset saattavat jäädä supistuneeseen tilaan mikä vaikuttaa lopulta ryhtiin. Kun faskiakalvot dynaamisen liikkeen myötä nesteytyvät ja irtoavat viereisen lihaksen pinnasta, liikkuvuus paranee, aineenvaihdunta tehostuu ja kivut katoavat.
Tulokset ovat mitattavissa ja nähtävissä vartalon ääriviivojen kohentumisena ja vartalon solakoitumisena. Harjoittelu lisää fyysistä jaksamista, suorituskykyä ja hyvää oloa. Tulokset ovat suurilta osin pysyviä. 

Syvävenyttely ja Pilatesharjoittelu yhdessä ovat todellinen voimakaksikko kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
 

TERVEYSLIIKUNTA tunnit ovat matalan kynnyksen ryhmiä aloittaa liikuntaharrastus. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Selätys on ohjattu tunti laitteilla ja pienvälineillä selkävaivoista kärsiville, tiedostaen selän rakenne ja toiminta ja selän alueen ongelmat. Täsmäliike on täsmälääke, oikein ja turvallisesti suoritetuilla liikkeillä selkävaivat voi selättää jopa kokonaan. Tunti toimii myös ennaltaehkäisevänä terveysliikuntatuntina. Sopii kaikenikäisille.

FunX tunnin keskeinen periaate on, että yksi liike harjoittaa samaan aikaan monia eri lihaksia. Toiminnalliset liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia. Tunnin välineistöön kuuluvat taljat, painotangot, kuminauhat, puntit, kahvakuulat, erikokoiset pallot sekä huippuhauskat ja tehokkaat FlowTonic® -tyynyt. Funktionaalinen harjoittelu sopii kaikille. Yhdistelmäliikkeet sopivat niin kiireiselle kuntoilijalle, painonpudottajalle kuin kiinteyttäjällekin. Se on kiehtovaa ja vaikutukset näkyvät nopeasti sekä arkielämässä parempana ryhtinä, lihastasapainona ja toimintakykynä että urheilijan parantuneena suorituskykynä ja liikejärjestelmän hallintana. JA MIKÄ TÄRKEINTÄ, SE ON HAUSKAA :)
 
Olet juuri niin vahva kuin heikoin lihaksesi, opeta lihaksesi toimimaan yhteistyössä keskenään!
 
Ikiliikkuja on rauhallinen, ajatuksella tehty liikuntatunti. Tunnilla vetristetään ja vahvistetaan kehoa, haastetaan tasapainoa ja välillä jopa vähän hassutellaan. Rennolla otteella, kuitenkin ajatuksella ja tosissaan tehdään töitä lihaskunnon, liikkuvuuden sekä aerobisen kunnon eteen. Toimintakyvyn ylläpitäminen ja fyysisen kunnon parantaminen ovat tunnin ohjenuora.

Lavis-lavatanssijumppa® on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja ja samalla opit lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi :) Tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Jokaisella on varmasti tunnilla tähtihetkensä.

Hauska idea myös vaikka työyhteisön TyKy-päivän ohjelmaksi!


Tankotanssiharrastuksen voi aloittaa kuka tahansa... TODELLAKIN!! (ainoastaan raskaana oleville tankotanssia aloittamista ei suositella). Aiempaa liikuntataustaa ei tarvita. Tunti aloitetaan aina huolellisella alkulämmittelyllä. Tunnilla harjoitellaan erilaisia pyörähdyksiä ja staattisia pitoja lattiasta kattoon ulottuvan vertikaalitangon avulla. Tunnille tarvitset mukaan juomapullon, shortsit, pikkupyyhkeen, lämmittelyyn mielellään pitkähihaisen paidan ja pitkät housut. Käsikorut täytyy poistaa tunnin ajaksi.


Mikäli kiinnostuit, niin jätä yhteystietosi joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostiin minna.purhonen@studiomp.fi ! Kun kiinnostuneita on riittävä määrä, aloitamme seuraavan peruskurssin.


 

Ilmatunnilla katosta roikkuva, vyötärön korkeudella oleva liina (hammock) jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tunti huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla ja on erinomainen apuväline mm. lieviin selkävaivoihin. Lisäksi menetelmä parantaa ryhtiä, tasapainoa ja kehontuntemusta sekä lisää ylävartalon puristuvoimaa. Välillä saatetaan keikahtaa olemaan pää alaspäin ja riipunnat ovatkin monen mielestä ilmatuntien suola. Minnan ilmatunnit ovat saaneet vaikutteita pilateksesta ja muista kehonhallinnan lajeista sekä ilma-akrobatiasta. Harjoittelu on hauskaa, haastavaa ja antaa perinteiselle harjoittelulle uutta pilkettä. Et tarvitse aiempaa tietämystä tai kokemusta ilmatunneista. Tunnille on tervetullut jokainen ikään ja kokoon katsomatta.  

Tule, koe ja ihastu!
Tmi Minna Purhonen, Katinhännäntie 4, 51900 JUVA, minna.purhonen(a)studiomp.fi, Puh. 050 5667732

  näytä normaaliversio » Ylös