Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

HALUATKO VOIDA PAREMMIN?

Hyvä kunto ja ravitseva ruokavalio parantavat terveyttä. Liikunnasta, ruoasta ja elämästä nauttiminen ovat tärkeä osa hyvinvoinnin vaalimista!

TERVETULOA KEHON JA MIELEN KUNTOSALILLE!

LIIKUNTAPALVELUT, ELÄMÄNTAPAOHJAUS JA HIERONTA SAMAN KATON ALTA!

Studio MP on hyvinvointikeskus, joka tarjoaa asiakkailleen sekä ryhmäliikuntatunteja, että yksilöohjausta. Studio MP:n viihtyisä liikuntatila sijaitsee Katinhännässä, Juvan keskustassa. Studion monipuolisesta tuntivalikoimasta löydät varmasti itsellesi mieleisen tunnin: Pilates, kehonhuolto, laitepilates, tankotanssi ja ilmatunnit, Spiraalistabilaatio (SPS) sekä terveysliikuntatunnit Selätys, Lavis ja kahvakuula, IkiLiikkujille omat tunnit.

Studion hierontapalvelut; laillistettu, koulutettu hieroja Minna Purhonen. Studion yhteydessä toimii myös Ollin Tehohierontapalvelu.

Tavoitteenamme on auttaa sinua tunnistamaan kehosi ja löytämään tavan liikkua, joka sopii sinulle parhaiten, voit  parantaa suorituskykyäsi, vahvistaa kehoasi ja saada liikkuvuutta sopivassa suhteessa. 

On aika löytää liikunnan ilo, nauttia liikkumisen vapaudesta!


ERITYISTÄ HUOMIOITAVAA!

Korona ei ole vielä ohi! Joten huomioithan...

  • tiloihin tullessa ja lähtiessä tulisi käyttää maskia
  • pese kädet ja käytä käsidesiä tullessasi ja lähtiessäsi tiloista
  • pidä turvaväli muihin asiakkaisiin, naulakoita (3) ulkovaatteille käytettävissä alakerran aulatiloissa, pukuhuonetiloja ylä- sekä alakerrassa, WC:t 2 alakerrassa ja 2 yläkerrassa
  • tule tunnille vasta n. 5 minuuttia ennen tunnin alkua, niin tiloissa yhtä aikaa olevien ihmisten määrä saadaan pidettyä mahdollisimman pienenä
  • puhdistamme salin ja välineet jokaisen tunnin välissä, voit toki ottaa vielä oman pyyhkeen tai alustan jumppa-alustan suojaksi, lisäksi tunnit on suunniteltu niin, että samoja välineitä ei ole käytössä peräkkäisillä tunneilla
  • välitetään toisistamme ja pidetään toiminta turvallisenaHIERONTAHOIDOT!


- klassinen hieronta
- mobilisoiva hieronta
fasciakäsittelyt
- nivelkäsittelyt
- lämpö, kylmä, värinä ja TENS -hoidot
- kuumakivihieronta
- lisäksi opiskelen urheilu- ja lymfahierojaksi


Voit varata ajan hierontaan www.vello.fi/tmiminnapurhonen

tai puhelimitse 050 566 7732

NYT TARJOLLA MYÖS OPISKELIJAHIERONTAA!

Hierojaopiskelija Anu Tamminen, ajan voit varata

www.vello.fi/tmiminnapurhonen -> opisekelijahieronta

tai soittaa suoraan Anulle puh. 045 650 3750


UUTTA TARJONTAA RYHMÄLIIKUNTAAN!


TOIMINNALLISET KAHVAKUULATREENIT SUNNUNTAISIN KLO 19.00

Tunti haastaa voimaa, ketteryyttä, notkeutta, koordinaatiota, tasapainoa... ja tämä kaikki tehdään varmasti hymy huulilla :)

Hinta: 9€/krt, 40€/5krt, 70€/10krt


Ilmoittaudu mukaan:
www.vello.fi/tmiminnapurhonen


SPURTTI - INTERVALLITREENI LAUANTAIAAMUISIN KLO 10.00


Tsemppiä - Sykettä - Hikeä - Hauskaa


Hinta: 9€/krt, 40€/5krt, 70€/10krt

Ilmoittaudu mukaan:
www.vello.fi/tmiminnapurhonenILMAJOOGA ERIKSEEN ILMOTETTAVINA PÄIVINÄ!


Tunneilla on rajattu osallistujamäärä, joten varaa paikkasi ajoissa.
Tunnit ohjaa studion uusi, ihana ohjaaja Tanja Lajunen. Tanjan tarinaan voit tutustua sivulla
www.saimaatraining.fi

Hinta: 17€/krt, 80€/5krt, 150€/10krt, 210€/15krt


Ilmoittaudu mukaan tunneille:
www.vello.fi/tmiminnapurhonen

SELÄN JA JALKOJEN HOITO-OHJELMAT:

SPIRAALISTABILAATIO (SPS) VAPAUTTAA SELKÄSI LIIKKUMAAN

Menetelmä on selän toiminnallisuuden parantamiseen, sen kiputilojen ja sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kehitetty metodi, joka sopii kaikille iästä ja taustasta riippumatta. SPS-harjoitukset, jotka tehdään kevyellä kuminauhavastuksella, vahvistavat heikkoja ja vapauttavat kireitä lihaksia ja lihasketjuja. Näin lihastasapaino paranee ja rangan ja nivelten liikkuvuus kasvaa. Rennommat pinnalliset lihakset mahdollistavat toiminnallisten spiraaliketjujen aktivoitumisen. Liikkeistäsi tulee hallitumpia, vapaampia ja vähemmän selkää kuormittavia.

SPS TUNTI TIISTAISIN KLO 18.45


Lue lisää: 
https://askeleducation.com/spiral-stabilization/sps-tausta.htmlFOOTBIC-JALKAJUMPPA 


Kärsitkö plantaarifaskiitista, akillesjänteen vaivoista, juoksijanpolvesta, vaivaisenluusta, vasaravarpaista, alaselän- ja lantion vaivoista, latuskajalasta?

Footbic-jalkajumppa sopii kaikenikäisille ja helpottaa yllälueteltuja vaivoja.

Hinta 92€ sisältää 4h ohjattua harjoittelua ja footbic-tutuksi paketin, jossa pallot ja jumppaohjelma.

Kevään kurssin aikataulu tulossa...

Astu rohkeasti mukaan, hoidamme jalkasi kuntoon!
Ilmoittautuminen 050 566 7732 tai minna.purhonen@studiomp.fi

LAHJAKORTIT OSTETTAVISSA NYT KÄTEVÄSTI MYÖS VERKOSTA!

www.vello.fi/tmiminnapurhonen/lahjakortit

Studion emäntä, Minna Purhonen, pitkän linjan liikuttaja, Juvan kunnan vapaa-aikatoimen palkitsema vuoden liikuttaja 2013. Ryhmäliikunnan ohjaukset olen aloittanut 1994. Monien koulutuksien ja ohjauskokemuksen myötä olen Suomen Voimistelu- ja liikuntaliiton koulutuksissa saavuttanut 2-tason ohjaajakoulutuskokonaisuuden. 

Liikunnan ammattilaisena kasvu vaatii jatkuvaa "koulutuskierrettä"!

Ohjaustaitojen karttuessa kasvoi kiinnostus kehonhallinnan lajeihin ja tietoisuus ja ymmärrys liikkeestä ja ihmiskehosta on vienyt mukanaan. 2007 valmistuin Pilates –diplomiohjaajaksi ja kehonhallinnan opettamisesta tuli minulle päätyö. Olen valmistunut Method Putkisto ohjaajaksi 2014. Spiraalistabilaatio-traineriksi valmistuin keväällä 2019.

Lisäksi olen suorittanut kuntosalivalmentajatutkinnon 2011 ja 2012 Personal Trainer tutkinnon Trainer4You:n kouluttamana, Liikunnan ammattitutkinto valmistui 2012 ja Nuorisovalmentajatutkinto (SUL) 2015 Tanhuvaaan urheiluopistolla, joten myös urheiluvalmennus kuuluu toimenkuvaan.

Myofaskiaali- eli lihaskalvolinjat ovat myös kovasti kiinnostuksen kohteena ja Anatomy Trains (Tom Myers) koulutusputki 2016 antoikin paljon lisää pohdittavaa ja varmasti näkyy ohjauksissa. Functional Trainer 2016 on tätä käytännössä. Anatomy Trains in Training siirtää myös teoriaa käytäntöön.

Ryhmäliikunnan ohjauksissa vuosien saatossa monta konseptia on jäänyt ohjaustaitojen takataskuun. Mm. Hydrobic®, tanssillinen MixTreeni®, Flexi Bar® ja FlowTonic®, ihana Spirals® -tanssi sekä viimeisimpänä letkeä Lavis-lavatanssijumppa®. 

Liikuntalääketieteen perusopinnot valmistuivat syksyllä 2019, jotta tiedot ja taidot yhdistyisivät myös tutkittuun tieteelliseen tietoon. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi kesällä 2020 ja nyt opiskelen parhaillaan hierojan erikoisammattitutkintoa syventääkseni osaamistani niin urheiluhieronnan kuin lymfahieronnan osaamisaloilla. Myös sertifioituminen Functional Performance Specialist -koulutuksessa on työnalla.

Liikunnan ohjaamiseen yhdistyy luontevasti myös ravitsemuksen ohjaus . Opinnot ravitsemuksen saralla ovat alkaneet jo kotitalousteknikko-opintojen aikaan. Työ ravitsemuksen ja opetuksen parissa ovat yhdistäneet tiedot käytäntöön. Ravintovalmentajaksi valmistuin 2012 Trainer4You:n kouluttamana. Hyvä ravinto on tärkeä osa kehon kokonaisvaltaiseen tasapainoon.

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja ammattimaista ohjausta niin liikunnan kuin ravitsemuksen alalta. Myös kinesioteippaus palveluvalikoimassa! Erilaisin tekniikoin käytettynä se - vähentää ihon ja lihaksen kautta koettua kipua, normalisoi lihaksen tonusta, korjaa nivelen asentoa ja toimintaa, lisää ulkoista tukea nivelissä mekaanisesti, lisää ihonalaiskudoksen lymfaattista virtausta eli vähentää turvotusta. Varaa aika Minnalle ja katsotaan, mikä teippaustekniikka voisi antaa sinulle avun!

STUDION HENKILÖKUNTA:

Tanja Lajunen on rakastanut erilaisia urheilujutuja pikkutytöstä asti.
Tanja on aloittanut hyvinvointipuolelle matkailualan töiden ohella vuonna 2013. Hän on Trainer4Youn PT, hyvinvointivalmentaja sekä kuntosalivalmentaja. Tämän jälkeen hän on valmistunut BodyBalance- sekä YOGAFUNC ohjaajaksi. Ilmajooga vei Tanjan mukanaan ja ohjaajaksi hän valmistui 2016. Joogaohjaajaopintoja Tanjalla on sekä Suomesta että ulkomailta. Tanja ihana herttainen, mutta määrätietoinen persoona ja ohjaus saa varmasti sinut voimaan paremmin. 

Sonja Kärkkäinen on ehdottomasti ryhmäliikunnasta innostuva liikkuja.
Lavista Sonja on ohjaillut 3 vuotta ja nyt opinnot ovat suunnanneet Spartanin johdolla kahvakuula- ja liikkuvuusohjaajaksi. Kesän aikana opinnot täydentyivät ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen saloilla ja hyödyt tullaan varmasti näkemään ohjauksissa. Sonjalla on monipuolinen liikunnallinen tausta ja sieltä kumpuaa halua ja mielenkiinto liikkumiseen edelleen.  

Johanna Seppänen on studion tankotanssin ohjaaja. Hän on harrastanut eri tanssilajeja lapsesta asti. Hän on Savonia ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja. Tankotanssia hän on opettanut ja vuosien ajan eri ikäisille ja tasoisille mm. Oulussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Varkaudessa. Muista meriittejä: Pole Sports and Arts Word Federation kouluttama tuomari ja tuomaroinut mm. 2019 tankotanssin MM-kilpailuissa.

Johannan tunneilla on tanssillista tunnelmaa tavalla, joka sopii monenlaiselle liikkujalle. Johanna on opettajana kannustava ja päämäärätietoinen.

Anu Tamminen opiskelee koulutetuksi hierjojaksi Savonlinnassa. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee ja harrastaa koiran kanssa Kadonneittein eläinten etsintää.

Ollin tehohierontapalvelu Olli Ruohola on koulutettu hieroja, niin klassiseen kuin urheiluhierontaankin. Hierontahoitoja hän on tehnyt vuodesta 1987 lähtien. Saattaapa Ollin tietovarastosta irrota ohjeita kehonhuollon lisäksi myös voimaharjoittelun puolelle. Ollin tavoitat numerosta 040 540 9472.


Refleksologi Päivi Haapalehto 
palvelee teitä myös Studion hoitotiloissa. Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa.
Tiedustelut ja ajanvaraus suoraan Päiviltä 040 839 0815 tai www.haapalehto.fi


Liikunta ja liike ovat hyväksi ja tavoitteena on saavuttaa kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tasapaino!


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!


TULE SELLAISENA KUIN OLET


KAUPASTAMME LÖYDÄT PILATEKSEN PIENVÄLINEET, MM. RULLAT, PIIKKIPALLOT, KUMINAUHAT...

PUHDAS+ RAVINTEET, MAGNESIUM-GEELIT JA SUIHKEET, SEKÄ IHANAT AROMA-DIFFUUSERIT...

SAARENTAIKA SAIPPUAT JA IHONHOITOTUOTTEET

SHASHI-SUKAT 
 

 
AjanvarausTmi Minna Purhonen, Katinhännäntie 4, 51900 JUVA, minna.purhonen(a)studiomp.fi, Puh. 050 5667732

  näytä normaaliversio » Ylös